آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
1.5 ساعت
سختی
سخت
وعده
4 نفر
کالری
800
مواد لازم:
- مرغ (کامل یا تکه)
- آب پرتقال
- خلال پوست پرتقال
- هویج
- شکر
- آبلیمو
- زعفران دم کرده
- آرد گندم
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
خورشت پرتقال یک غذای فصلی (زمستانی) و مجلسی از خطه شمال است که عطر مرکبات در آن غوغا میکند. اگر طرفدار طعمهای جدید و ملس هستید، این خورشت با رنگ نارنجی جذابش بهترین انتخاب است. راز این غذا در تلخیگیری پوست پرتقال و استفاده از آب پرتقال طبیعی است.
بخش اول:
مرغ زعفرانیتکههای مرغ را با نمک و زعفران مزهدار کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
بخش دوم:
سس پرتقالی۱. آب پرتقال:
۲ لیوان آب پرتقال طبیعی بگیرید.۲. تلخیگیری پوست:
قسمت نارنجی پوست پرتقال را خلالی کنید (قسمت سفید را نگیرید چون تلخ است). ۳ بار در آب جوش بجوشانید و آبکش کنید تا تلخیاش برود.۳. غلظت:
یک قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به آب پرتقال اضافه کنید تا سس غلیظ شود. شکر (برای ملس کردن) و کمی آبلیمو اضافه کنید.بخش سوم:
پخت نهایی۱. ترکیب:
سس پرتقالی و خلالهای پوست شیرینشده را روی مرغهای سرخشده بریزید.۲. پخت:
درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد تا سس غلیظ شود و به خورد مرغ برود. هویج پخته شده هم میتواند کنار غذا سرو شود.نحوه سرو:
این خورشت با برنج سفید سرو میشود و خلال پسته سبز روی رنگ نارنجی خورشت، تضاد زیبایی ایجاد میکند.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی