قلیه کدو (یزدی)

دستور پخت قلیه کدو (یزدی)
⏱️ آماده‌سازی 30 دقیقه
🔥 زمان پخت 1.5 ساعت
👨‍🍳 سختی متوسط
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 350

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


قلیه کدو تنبل، غذای سنتی و شیرین مردم یزد است که در فصل پاییز و زمستان پخته می‌شود. این غذا سرشار از ویتامین است و به دلیل داشتن کدو حلوایی و ماش، بسیار زود هضم و مقوی است.

بخش اول:

حبوبات و کدو

۱. حبوبات:

ماش و لوبیا قرمز را جداگانه بپزید.

۲. کدو:

کدو حلوایی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید. کدو را با کمی روغن و پیاز تفت دهید و بپزید تا نرم شود (اما له نشود).

بخش دوم:

ترکیب

۱. برنج نیم‌دانه:

کمی برنج را بپزید تا مثل شله زرد وا برود.

۲. مخلوط کردن:

کدو پخته، حبوبات پخته و برنج را مخلوط کنید.

۳. چاشنی:

شکر، دارچین، هل و گردوی خرد شده را اضافه کنید. بگذارید جا بیفتد تا آبش کشیده شود.

نحوه سرو:


این غذا معمولاً با نان سرو می‌شود و طعمی شبیه دسر یا حلیم شیرین دارد.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی