کوفته هلو (کرمانشاهی)

دستور پخت کوفته هلو (کرمانشاهی)
⏱️ آماده‌سازی 1 ساعت
🔥 زمان پخت 1.5 ساعت
👨‍🍳 سختی سخت
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 850

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


کوفته هلو هیچ هلویی ندارد! به دلیل شکل ظاهری و لطافت بافتش به این نام معروف شده است. این کوفته اصیل کرمانشاهی با گوشت و آرد نخودچی درست می‌شود (برنج و لپه ندارد) و داخلش با مواد شیرین پر می‌شود. سس این کوفته شفاف و ملس است.

بخش اول:

مایه کوفته

۱. گوشت و هویج:

گوشت چرخ‌کرده را با هویج رنده شده (خام)، پیاز رنده شده (آب گرفته) و نمک و فلفل مخلوط کنید.

۲. آرد نخودچی:

آرد نخودچی را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا مایه منسجم شود و به دست نچسبد. (شبیه مایه شامی).

بخش دوم:

مغزگذاری

۱. مواد میانی:

پیاز داغ، گردو، کشمش و کمی شکر را مخلوط کنید.

۲. فرم دادن:

از مایه گوشتی بردارید، وسطش مواد بگذارید و به شکل بیضی (شبیه هلو) فرم دهید.

بخش سوم:

سس و پخت

۱. سس:

پیاز داغ، آب، زعفران، شکر و آبلیمو (یا سرکه) را بجوشانید تا سس ملس درست شود.

۲. پخت:

کوفته‌ها را در سس بیندازید تا بپزند.

نحوه سرو:


کوفته‌ها را در ظرف بکشید و سس شفاف را روی آن بریزید. با نان تازه سرو کنید.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی