آمادهسازی
1 ساعت
زمان پخت
1.5 ساعت
سختی
سخت
وعده
4 نفر
کالری
850
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده
- آرد نخودچی
- پیاز
- هویج
- شکر
- آبلیمو
- کشمش پلویی
- گردو
- زعفران دم کرده
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
کوفته هلو هیچ هلویی ندارد! به دلیل شکل ظاهری و لطافت بافتش به این نام معروف شده است. این کوفته اصیل کرمانشاهی با گوشت و آرد نخودچی درست میشود (برنج و لپه ندارد) و داخلش با مواد شیرین پر میشود. سس این کوفته شفاف و ملس است.
بخش اول:
مایه کوفته۱. گوشت و هویج:
گوشت چرخکرده را با هویج رنده شده (خام)، پیاز رنده شده (آب گرفته) و نمک و فلفل مخلوط کنید.۲. آرد نخودچی:
آرد نخودچی را کمکم اضافه کنید و ورز دهید تا مایه منسجم شود و به دست نچسبد. (شبیه مایه شامی).بخش دوم:
مغزگذاری۱. مواد میانی:
پیاز داغ، گردو، کشمش و کمی شکر را مخلوط کنید.۲. فرم دادن:
از مایه گوشتی بردارید، وسطش مواد بگذارید و به شکل بیضی (شبیه هلو) فرم دهید.بخش سوم:
سس و پخت۱. سس:
پیاز داغ، آب، زعفران، شکر و آبلیمو (یا سرکه) را بجوشانید تا سس ملس درست شود.۲. پخت:
کوفتهها را در سس بیندازید تا بپزند.نحوه سرو:
کوفتهها را در ظرف بکشید و سس شفاف را روی آن بریزید. با نان تازه سرو کنید.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی