کوکو والک (فصلی)

دستور پخت کوکو والک (فصلی)
⏱️ آماده‌سازی 20 دقیقه
🔥 زمان پخت 15 دقیقه
👨‍🍳 سختی آسان
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 400

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


والک، گیاهی کوهی و خودرو شبیه به سیر است که فقط در فصل بهار (اردیبهشت) در کوهپایه‌های البرز و زاگرس می‌روید. کوکو والک عطر و طعمی شبیه به سیر اما ملایم‌تر و خاص‌تر دارد. این غذا یک نوبرانه بهاری بسیار مقوی است.

بخش اول:

آماده‌سازی والک

۱. تمیز کردن:

والک‌ها را با دقت پاک کنید و بشویید (گل و لای زیادی دارند).

۲. خرد کردن:

والک را درشت‌تر از سبزی کوکو خرد کنید تا بافت آن در کوکو مشخص باشد.

بخش دوم:

مایه کوکو

۱. تخم‌مرغ:

تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا کف کنند.

۲. ترکیب:

والک خرد شده، گردوی خرد شده (اختیاری)، زرشک (اختیاری)، نمک و فلفل را اضافه کنید.

۳. انسجام:

یک قاشق آرد گندم اضافه کنید تا کوکو وا نرود. والک آب نمی‌اندازد پس نیازی به گرفتن آب نیست.

بخش سوم:

سرخ کردن
مایه را یکجا در تابه داغ بریزید. درب تابه را بگذارید تا مغزپخت شود و پف کند. سپس برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.

نحوه سرو:


با نان تازه و دوغ محلی سرو کنید.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی