مسمای انار و بادمجان

دستور پخت مسمای انار و بادمجان
⏱️ آماده‌سازی 30 دقیقه
🔥 زمان پخت 1.5 ساعت
👨‍🍳 سختی متوسط
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 850

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


مسمای انار بادمجان، تلفیقی از خورشت بادمجان و فسنجان است! مرغ سرخ‌شده در کنار بادمجان و سس غلیظ انار، طعمی ملس و مجلسی می‌سازد. این غذا مخصوص فصل انار است.

بخش اول:

مرغ و بادمجان

۱. مرغ:

تکه‌های مرغ را سرخ کنید و کنار بگذارید.

۲. بادمجان:

بادمجان‌ها را پوست بگیرید، تلخی‌گیری کنید و سرخ نمایید.

بخش دوم:

سس انار

۱. پیاز داغ:

پیاز را تفت دهید. دانه‌های انار را اضافه کرده و تفت دهید.

۲. چاشنی:

رب انار، نمک، فلفل و کمی شکر (اگر رب ترش است) اضافه کنید. آب بریزید تا سس درست شود.

بخش سوم:

پخت
مرغ‌ها را در سس بچینید تا بپزند. در ۲۰ دقیقه آخر، بادمجان‌های سرخ‌شده را روی مرغ‌ها قرار دهید تا با بخار سس نرم شوند و طعم بگیرند (له نشوند). زعفران دم‌کرده را اضافه کنید.

نحوه سرو:


با چلو سفید سرو کنید. دانه‌های انار روی بادمجان ظاهر زیبایی دارند.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی