آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
1.5 ساعت
سختی
متوسط
وعده
4 نفر
کالری
650
مواد لازم:
- کدو حلوایی
- گوشت خورشتی
- آلو بخارا
- پیاز
- دارچین
- زعفران دم کرده
- شکر
- آبلیمو
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
خورشت کدو حلوایی، غذایی پاییزی، خوشرنگ و لعابدار با طبع گرم است. کدو حلوایی در کنار آلو و دارچین، طعمی شیرین و معطر ایجاد میکند. نکته مهم این است که کدو حلوایی خیلی زود میپزد و له میشود، پس باید در زمان مناسب اضافه شود.
بخش اول:
گوشت و آلو۱. گوشت:
گوشت را با پیاز تفت دهید و بپزید.۲. آلو:
آلو بخارا را خیس کنید و به گوشت نیمپز اضافه کنید.بخش دوم:
کدو حلوایی۱. برش:
کدو را پوست بگیرید و به قطعات مکعبی درشت (یا هلالی) برش بزنید.۲. سرخ کردن:
کدوها را در روغن و کمی کره تفت دهید تا طلایی شوند و لایه بیرونیشان سفت شود (این کار مانع له شدن میشود).بخش سوم:
ترکیبوقتی گوشت پخت و کمآب شد، کدوهای سرخشده را اضافه کنید. شکر، آبلیمو، زعفران و پودر دارچین را اضافه کنید. درب قابلمه را نگذارید (یا نیمهباز بگذارید) و فقط ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
نحوه سرو:
با پلو زعفرانی سرو کنید.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی