شیرین پلو (پلو عروسی)

دستور پخت شیرین پلو (پلو عروسی)
⏱️ آماده‌سازی 1 ساعت
🔥 زمان پخت 1.5 ساعت
👨‍🍳 سختی سخت
🍽️ وعده 6 نفر
کالری 950

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


شیرین پلو، "پادشاه پلوهای ایرانی" و غذای سنتی جشن‌های عروسی است. این غذا شیرین، معطر و بسیار رنگارنگ است. تفاوت آن با مرصع پلو در این است که در شیرین پلو، خلال‌ها و شهد لابلای برنج دم می‌کشند (مخلوط می‌شوند)، اما در مرصع پلو روی برنج تزیین می‌شوند.

بخش اول:

مرغ و هویج

۱. مرغ:

مرغ را با پیاز و زعفران بپزید و تکه‌تکه کنید.

۲. هویج:

هویج‌ها را خلالی نازک کنید و تفت دهید.

بخش دوم:

شیرین‌سازی

۱. خلال‌ها:

تلخی پوست پرتقال را بگیرید. خلال بادام و پسته را آماده کنید.

۲. شهد:

شکر را با آب و زعفران و گلاب بجوشانید تا قوام بیاید. خلال پوست پرتقال و هویج و خلال بادام را در شهد بریزید تا شیرین شوند.

بخش سوم:

دم کردن

۱. برنج:

برنج را آبکش کنید.

۲. لایه‌بندی:

ته‌دیگ نان بگذارید. لایه لایه برنج، مرغ و مخلوط شهد و آجیل‌ها را بریزید.

۳. دم کشیدن:

بگذارید ۴۵ دقیقه دم بکشد. مراقب باشید به خاطر شکر ته نگیرد.

نحوه سرو:


در دیس بکشید و با زرشک و خلال پسته تزیین کنید.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی