آمادهسازی
1 ساعت
زمان پخت
1.5 ساعت
سختی
سخت
وعده
6 نفر
کالری
950
مواد لازم:
- برنج
- مرغ (کامل یا تکه)
- خلال پوست پرتقال
- خلال بادام
- خلال پسته
- شکر
- زعفران دم کرده
- هویج
- گلاب
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
شیرین پلو، "پادشاه پلوهای ایرانی" و غذای سنتی جشنهای عروسی است. این غذا شیرین، معطر و بسیار رنگارنگ است. تفاوت آن با مرصع پلو در این است که در شیرین پلو، خلالها و شهد لابلای برنج دم میکشند (مخلوط میشوند)، اما در مرصع پلو روی برنج تزیین میشوند.
بخش اول:
مرغ و هویج۱. مرغ:
مرغ را با پیاز و زعفران بپزید و تکهتکه کنید.۲. هویج:
هویجها را خلالی نازک کنید و تفت دهید.بخش دوم:
شیرینسازی۱. خلالها:
تلخی پوست پرتقال را بگیرید. خلال بادام و پسته را آماده کنید.۲. شهد:
شکر را با آب و زعفران و گلاب بجوشانید تا قوام بیاید. خلال پوست پرتقال و هویج و خلال بادام را در شهد بریزید تا شیرین شوند.بخش سوم:
دم کردن۱. برنج:
برنج را آبکش کنید.۲. لایهبندی:
تهدیگ نان بگذارید. لایه لایه برنج، مرغ و مخلوط شهد و آجیلها را بریزید.۳. دم کشیدن:
بگذارید ۴۵ دقیقه دم بکشد. مراقب باشید به خاطر شکر ته نگیرد.نحوه سرو:
در دیس بکشید و با زرشک و خلال پسته تزیین کنید.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی