آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
سختی
آسان
وعده
4 نفر
کالری
400
مواد لازم:
- بادمجان
- گوجه فرنگی
- پیاز
- سیب زمینی
- سیر
- فلفل دلمهای
- کره یا روغن
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
یتیمچه غذایی ساده، گیاهی، ارزان و بسیار لذیذ است که گوشت ندارد (به همین دلیل به طنز به آن یتیمچه میگویند!). این غذا با بادمجان، گوجه و سیبزمینی درست میشود و اگر با کره و سیر فراوان طبخ شود، طعمی شاهانه پیدا میکند.
بخش اول:
آمادهسازی مواد۱. خرد کردن:
بادمجانها را پوست بگیرید و مکعبی (۲ سانتی) خرد کنید. نمک بزنید تا تلخی برود. سیبزمینی و پیاز و گوجه را هم نگینی یا مکعبی خرد کنید.۲. سیر:
سیر در یتیمچه غوغا میکند. چند حبه سیر را ریز خرد کنید.بخش دوم:
طبخ (آبپز یا سرخکرده؟)روش تبریزی و خوشمزهتر این است که مواد کمی تفت بخورند:
۱. پیاز و سیر:
پیاز را تفت دهید تا سبک شود. سیر را اضافه کنید.۲. بادمجان و سیبزمینی:
بادمجان و سیبزمینی را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.۳. گوجه و فلفل:
گوجهفرنگی و فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید.۴. دم گذاشتن:
رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. نصف استکان آب اضافه کنید (زیاد آب نریزید، گوجه آب میاندازد). درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم ۳۰ دقیقه بپزد و به روغن بیفتد.نحوه سرو:
با نان سنگک، سبزی خوردن و ماست سرو کنید. یتیمچه باید تند و چرب باشد.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی