آمادهسازی
45 دقیقه
زمان پخت
1 ساعت
سختی
سخت
وعده
4 نفر
کالری
800
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده
- پیاز
- تخم مرغ
- آرد سوخاری
- جعفری
- زرشک
- گردو
- رب گوجه فرنگی
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
رولت گوشت یک غذای مجلسی و شیک است که اگر قلقهایش را بدانید، اصلاً سخت نیست. گوشت چرخکرده طعمدار شده به صورت رول باز میشود و داخلش با مواد خوشمزه (گردو، زرشک، تخممرغ آبپز) پر میشود. برشهای رولت در سس غلیظ، بسیار زیبا هستند.
بخش اول:
خمیر گوشت۱. گوشت:
گوشت چرخکرده مخلوط (کمچرب باشد بهتر است تا وا نرود).۲. پیاز:
پیاز را رنده کنید و آبش را کاملاً بگیرید.۳. ورز دادن:
گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و کمی آرد سوخاری (برای انسجام) را مخلوط کنید. باید ۱۰ دقیقه حسابی ورز دهید تا گوشت چسبنده شود. اگر خوب ورز ندهید رولت ترک میخورد.بخش دوم:
پر کردن و رول کردن۱. باز کردن:
روی یک پلاستیک فریزر یا فویل چرب شده، گوشت را به شکل مستطیل با ضخامت ۱ سانت باز کنید.۲. مواد میانی:
روی سطح گوشت، جعفری خرد شده، زرشک، گردوی خرد شده و پیاز داغ عسلی بریزید. (میتوانید تخممرغ آبپز درسته هم وسطش بگذارید که موقع برش زیبا میشود).۳. رول کردن:
با کمک پلاستیک زیرین، گوشت را به آرامی رول کنید. لبههای گوشت را با انگشت خیس به هم بچسبانید و درزها را ببندید تا مواد بیرون نریزد. رولت را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.بخش سوم:
سرخ کردن و سس۱. سرخ کردن:
رولت را در تابه با روغن داغ قرار دهید و تمام اطرافش را سرخ کنید تا قهوهای شود و خودش را بگیرد.۲. سس:
پیاز داغ، رب گوجهفرنگی، آب، زعفران و آبلیمو را مخلوط کرده و بگذارید جوش بیاید.۳. پخت:
رولت سرخشده را آرام در سس قرار دهید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم مغزپخت شود و سس غلیظ شود.نحوه سرو:
رولت را بعد از کمی خنک شدن (تا وا نرود) برش بزنید و با سس غلیظش روی پوره سیبزمینی یا کنار برنج سرو کنید.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی