آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
سختی
متوسط
وعده
4 نفر
کالری
600
مواد لازم:
- میگو
- سبزی ماهی (گشنیز/شنبلیله)
- تمرهندی
- سیر
- پیاز
- فلفل قرمز
- سیب زمینی
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
قلیه میگو برادر کوچکتر قلیه ماهی است، با این تفاوت که سریعتر آماده میشود و معمولاً غلیظتر است. طعم گشنیز و شنبلیله سرخشده در کنار ترشی تمرهندی و تندی فلفل، با بافت نرم میگو عالی میشود.
بخش اول:
سبزی و پیاز۱. سبزی:
گشنیز و شنبلیله (شنبلیله کم باشد) را ساطوری ریز کنید و با روغن فراوان سرخ کنید تا تیره شود (ولی نسوزد).۲. سیر و پیاز:
پیاز نگینی را تفت دهید. سیر له شده فراوان اضافه کنید. زردچوبه و فلفل قرمز بزنید.۳. سس تمر:
تمرهندی خیس خورده و صاف شده را با کمی آرد مخلوط کرده و به سبزیها اضافه کنید. آب بریزید تا جوش بیاید و سبزی بپزد.بخش دوم:
میگو و سیبزمینی۱. سیبزمینی:
در برخی دستورها (بوشهری)، سیبزمینی نگینی درشت هم به قلیه میگو اضافه میکنند تا لعاب دهد. اگر دوست دارید، الان اضافه کنید تا بپزد.۲. میگو:
وقتی خورش جا افتاد و غلیظ شد، میگوهای پاک شده را اضافه کنید.۳. زمان پخت:
میگو نباید زیاد بجوشد (سفت میشود). ۱۰ تا ۱۵ دقیقه جوشیدن در سس کافی است.نحوه سرو:
قلیه میگو را روی پلو سفید بریزید و با دست یا قاشق میل کنید!
➡️ بازگشت به صفحه اصلی